Mesaj Sayısı : 20 Humor : giZem paγLaşıм qüćü x] : Tarz : Kayıt tarihi : 23/11/08
Konu: Ruh Çağırınca Böyle Olur!!! Cuma Kas. 28, 2008 10:44 pm
Eed bu olayı arkadaşımın doğumgünüde yaşamıştık.Bizim kızlar Yarenin odaSına gittik yemek yedik erkeklerde oturma odaSında erkekler bütün fantaları ortaya koymuşlar bizim Oğuzhan mı ne aklına ruh çağırmak gelmiş bizim HüSeyinde ninemin yada dedemin ruhunun çağıralım demiş.Bunlar lay lay lom yapıolar zannetmişler tabi ama ama gerçektende ruh çağırmışlar eyyy!! ruh geldiySen bi işaret ver demişler ve bütüüün bardaklar bir anda kırılmış.Biz tabi arkadaşımın odasındaydık ne oldu fark etmedik bizimkilerde noldu die kafayı yemişler neySe ayrıntılara girmiyim çünkü aSıl korkutucu şeyleri atladım duySanız onlaRı altınıza yapaRSınız valla
Qc€An¨¨
Moderatör
Mesaj Sayısı : 703 Yaş : 31 Şehir : İstanbul Nick : BuTTerfLy Humor : Qc€An¨¨ paγLaşıм qüćü x] : Durum : Tarz : Burcum : Boğa Kayıt tarihi : 26/11/08
Konu: Geri: Ruh Çağırınca Böyle Olur!!! Cuma Kas. 28, 2008 11:02 pm
sğl denrmiştim gerçkten geldii musdlukdan kan damladı! bizzz şaşırdık kaldık tv kendi kendine açıldı ölüm haberleri gözüktü slora tık die kapandı oda anahtarı kayboldu 1 hafta sora bulundu çok korktum bidaha yapmam bhem günah...
ξмσ●SнεкεЯі
Yardımcı Admin
Mesaj Sayısı : 3309 Şehir : ZoNquLDaq.. Nick : Asq0Liq Humor : Ceyhn*Mm paγLaşıм qüćü x] : Durum : Tarz : Burcum : Koç Kayıt tarihi : 25/10/08
Konu: Geri: Ruh Çağırınca Böyle Olur!!! Salı Ara. 02, 2008 11:02 am
nee qercek mı bunLar yHaa
я0ćq_Shєκєяi
O_o Üyé O_o
Mesaj Sayısı : 359 Yaş : 26 Şehir : iSтaηвuL Nick : мєLтєм Humor : мєLтєм paγLaşıм qüćü x] : Durum : Tarz : Burcum : Koç Kayıt tarihi : 08/11/08
Konu: Geri: Ruh Çağırınca Böyle Olur!!! Perş. Ara. 18, 2008 1:07 pm
çok tırstım asLa denemem
KaranLigim
adмiη
Mesaj Sayısı : 2413 Yaş : 32 Şehir : FranSa Nick : H є α я т Ł є š š Humor : [ DoqunMa yaraLrma !] paγLaşıм qüćü x] : Durum : Tarz : Burcum : Başak Kayıt tarihi : 25/10/08
Konu: Geri: Ruh Çağırınca Böyle Olur!!! C.tesi Ara. 20, 2008 1:26 am
akiLLi oLun çagirmaYin..
ξмσ●SнεкεЯі
Yardımcı Admin
Mesaj Sayısı : 3309 Şehir : ZoNquLDaq.. Nick : Asq0Liq Humor : Ceyhn*Mm paγLaşıм qüćü x] : Durum : Tarz : Burcum : Koç Kayıt tarihi : 25/10/08
Konu: Geri: Ruh Çağırınca Böyle Olur!!! Paz Ara. 21, 2008 12:51 am
aynen yHa
bLack cHerry..~
Moderatör
Mesaj Sayısı : 1061 Yaş : 31 Şehir : roßn kaLbınden Nick : TwiLiqht~ Humor : RoßeDward* paγLaşıм qüćü x] : Durum : Tarz : Burcum : Oğlak Kayıt tarihi : 29/10/08
Konu: Geri: Ruh Çağırınca Böyle Olur!!! Ptsi Ocak 19, 2009 9:25 pm
ßn hayTTa çaırmam aNNéé..!!
ξмσ●SнεкεЯі
Yardımcı Admin
Konu: Geri: Ruh Çağırınca Böyle Olur!!! C.tesi Ocak 24, 2009 12:31 am