ßilinmesini istenılmeyen SIR..
14 Yaşındaki Bi Kız çocuğu Korkunç Bir Film Izleyip O Filmden Etkileniyo Ve Bir Gün Kız Arkadaşı Ve Kardeşi Ni Dışarıda Bırakıp Kendini Eve Kitliyo Içerden Bağırtı Sesleri Sürünme Sesleri Felan Geliyo Ve Dışarda Kln Kardeşi Ve Kız Arkadaşı Ona Kapıyı Açması Için Yalvarıyo Ve Kız Aslında Onlara şaka Yapıyo Sonra Kız Kapıyı Açıyo Ve Halsiz Bi şekilde Arkadaşının Ve Kız Kardeşinin önünde Bayılma Numarası Yapıyo çok Korkkuyolar Ve Kıza Ne Olduğunu Anlatması Için Yalvarıyolar Kız Ise şunları Söylüyo; öncelikle Bilgisayarı Açmak Için Odaya Gidiyodum Sonra Vz Geçtim Ve Gitar çalmak Için Odaya Gittim Gitarı Aldım Ve Içerden Bir Ses Duydum Yavaşça Yatak Odasına Gittim Ve Orda Odayı Karıştıran Birini Gördüm çok Korktum Kapıyı Açmak Için Koştum Ama Beni Arkamdan Yakaladı Enseme Hızlıca Vurdu Kendimi Kaybetmiş Gibi Kapıya Doğru Koştum Ve Kilidi Aştım Işte Bukadar Demiş Kız Arkadaşı Ve Kardeşi çok Korkmuşlar Ve Birkaçgün Sonra Kız Bunlara şaka Yaptığını Açıklamış Sonra Kapıyı Aynen Gene Kilitlemiş Içerden Patırtı Kütürtü Sesleri Geliomuş Kapıyı Yine Açmış Kızın Ei Yüzü Kan Içindeymiş Ve Kız Arkadaşı Ve Kardeşi Içerde Ne Olduğunu Sormuş Gene Aynı şeyleri Anlatmış Kardeşi Ve Arkadaşı Bu Sefer Inanmamışlar Ve Ertesi Sabah şaka Yapan Kişinin Evine Gittiklerinde Kızı Yatakta Felç Olmuş Bi şekilde Bulmuşlar Kızı Hasteneye Kaldırmışlar Sonraki Gün Kız Arkadaşını Evde Asılı Bulmuşlar Bunları Gören Küçük Kardeş Ise Tımaraneye Kaldırılmış Ama Kız Arkadaşn ölümü Nün Kensinin Yapamıycağı Ve Yalancının Ise Ortada Hiç Bir şeey Yokken Felç Olduğu Artaya çıkmış . Vce Bu Küçük Kardeş Bu Olayları Anlattı ğı Sipiker Gasteye Vermiş Bu Röpörtajı Ve Sonraki Gün Intahar Etmiş. Peki Siz Bu Yazıyı Okudunuz Yarın Veya öbür Gün Size Ne Olacak