aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, lütfen daha fazla arayıp benide boşa oyalamayınız
-aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, sende enayi gibi arıyosun he
-aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, şimdi sırf ulaşılamıyor diye adama mundar deme sakın
-aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, lütfen artık vazgeç aramaktan, bugün tam 30 kere aradın, amma da inatçısın be
-aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor,derrrmişşşiiiiimmm!! Al hadi al bağlıyorum
-aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, ulaşılabilir o kadar adam varken sen kalktın ulaşılamayanı arıyosun iyimi
-aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, tahmin ettiğin üzere ya telefonu kapalı ya şarjı bitti ya kapsama alanı dışında yada telefonu kaptırdı *****!
-aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, ulaşırsan telefonu zırt pırt kapatıp durmasın, onu arayana dert anlatmaktan başka iş yapamıyorum,
kapalı tutacaksa ne diye telefon alırlar bilmemki
-aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, ulaşılabilir hale geldiğinde ben aradığını haber ederim, e bunun için para alıyoruz dimi
-aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor, istersen ben seninle konuşabilirim, 24 saat bu hat arasında canım sıkılıyo nolur iki çift lafta benle edin