ImmOrtaL_Pery O_o Üyé O_o
Mesaj Sayısı : 10 Şehir : BiryerDen xD Nick : SonSuzLq* Humor : Muziq paγLaşıм qüćü x] : Kayıt tarihi : 14/07/09
| Konu: -Ben Sevmeyi Bilemem Ya- Salı Tem. 14, 2009 3:02 am | |
| Ben sevmeyi bilemem ya Ağız dolusu ‘’seni seviyorum’’ da diyemem Seni sevdigimi sözlerimden değil gözlerimden anla Buket buket çiçekler de veremem Ama sana kardelenlerin ,çiğdemlerin yerini şıp diye söyleyebilirim İstersen ellerinle toplarsın onları
Ben sevmeyi bilemem ya Kur yapamam Etrafında fırıl fırıl da dönemem Lakin senin için Gecelerimi veririm Uykularımı veririm Çıkarım gece ortasına Mehtabı getirir koyarım ayaklarına Ayı indirir veririm ellerine Dünya uydusuz kalır Kabahatlisi sen olursun karışmam
Ben sevmeyi bilemem ya Bak söyleyeyim şimdiden Cafelerde saatlerce oturup çene çalamam senle Pembe panjurlu evler de vaat edemem Ama denizin şarkısını dinletebilirim Dağların türküsünü ezberletirim sana
Ben sevmeyi bilemem ya Bedeva kısa mesajlar bekleme benden Msn’de konuşmak bozar beni Çakıl atarım saat 12’yi geçince pencerene Açıncaya kadar pencereni sen Ürkek ürkek el sallamalısın bana Haydi git demelisin,yoksa ağabeylerim duyacak demelisin Seni dövecek demelisin Ben duymazlıktan geleceğim Sıkı bir dayak için vucudumu hazırlayacağım günler öncesinden
Ben sevmeyi bilemem ya Senin anladığın manada bilemem sevmeyi Razıysan bütün bunlara İmza atıyorsan bu aşk sözleşmesinin altına Buyur gel açık yüreğimin kapısı ardına kadar mezara kdaR... | |
|
bLack cHerry..~ Moderatör
Mesaj Sayısı : 1061 Yaş : 31 Şehir : roßn kaLbınden Nick : TwiLiqht~ Humor : RoßeDward* paγLaşıм qüćü x] : Durum : Tarz : Burcum : Oğlak Kayıt tarihi : 29/10/08
| |